Football for you

Den ultimata fotbollsbloggen ur en 23-årig svensks huvud! Mest om engelska ligan och laget i mitt hjärta Chelsea FC. Landslag och Allsvenskan kommer säkert också hinnas med. Hope you enjoy! Cred worldfootball.net for the header picture

Chelse 1 Liverpool 1 ( 2-1)

Publicerad 2015-01-28 13:40:00 i Allmänt,

Tjena alla trogna läsare!
Chelsea är klara för final i Capital One Cup. Och ja, jag vet att det inte är den största cupen att vara i final. Men jag bara älskar att se Chelsea spela på Wembley. Jag får en massa härliga vibbar från b.la. 2007 när Drogba avgjorde just den här cupen mot Man U. En sjuåring som hoppade runt av glädje i vardagsrummet. Ungefär så kändes det igår 8 år senare. Den känsla är obeskrivlig.
Matchen då? Jo, den var helt fantastisk om jag ska vara ärligt. Anfall mot anfall och kavalkader av chanser för båda lagen. En ren njutning. Bara en sak fattades. Målen!
Burvaktarna i respektive lag var helt fantasiska. Belgien två toppmålvakter visade sina absolut bästa sidor. Mest imponerad var jag av Simon Mignolet. Efter att ha tagit emot så stor kritik under hela säsongen och kliver fram i en viktig match som igår. I salute you!
Jag var underhållen och nöjd fram tills domaren tappade taget om matchen. Totalt. Jag har aldrig sett en sämre domarinsats på en så hög nivå. Att inget av lagen åkte på ett rött kort kommer alltid att förundra mig. Så enligt Oliver får man (som spelare): trampa på en annan spelares smalben ( Costa), ha en arm en meter ut i från kroppen och ta bollen (inget gult), köra fem hockeytacklingar på samma spelare (INGENTING!) mm. Skulle kunna rabbla upp tusen och åter tusen situationer som domaren fegar ur i. Så frustrerande.
Ciy-matchen i helgen är ack så viktig. Titelmatchen.
Tack för att ni läst detta inlägg, hoppas vi hörs snart!
/ Hannes Hovmöller

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela