Football for you

Den ultimata fotbollsbloggen ur en 23-årig svensks huvud! Mest om engelska ligan och laget i mitt hjärta Chelsea FC. Landslag och Allsvenskan kommer säkert också hinnas med. Hope you enjoy! Cred worldfootball.net for the header picture

Inför Chelsea VS Liverpool

Publicerad 2013-12-28 18:30:00 i Allmänt,

Nämen nu kom det ändå ett inlägg innan det nya året!
Idag ska vi snacka om Chelsea. Är ni överaskade?
Schemat säger Liverpool imorgon. Min magkänsla är förlust. Men varför är då frågan?
Svaret stavas Luis Suarez. Vissa kommer nu säga att jag överskattar honom och säger att Liverpool är en lagmaskin med Suarez som avslutare. Men det är inte sant. Luis Suarez betydelse för Liverpool är enorm. Jag vågar nästan säga avgörande.
Hans fysik, hans sinne för att göra mål och hans spelförståelse är 3 av hans främsta sidor. Men jag vill framför allt lyfta fram hans otroliga teknik med bollen. Det är den som lyfter honom till en annan dimension. När han lyckas (som han ofta gör) med att dribbla av en motståndare ger han sina medspelare nya möjligheter. När det händer blir ju Liverpool en man mer i sina anfall.
Nej, nu räcker det med Suarez. Liverpool har faktiskt andra spelare med. Mittfältet har höjt sig mycket med Sterling och Hendersons spel. Även en skadad Steven Gerrard som kommer tillbaka.
Mitt tipp för matchen:
2-3
Nu kan jag på riktigt säga Gott Nytt År på er alla!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela