Football for you

Den ultimata fotbollsbloggen ur en 23-årig svensks huvud! Mest om engelska ligan och laget i mitt hjärta Chelsea FC. Landslag och Allsvenskan kommer säkert också hinnas med. Hope you enjoy! Cred worldfootball.net for the header picture

Omgång 38

Publicerad 2014-05-11 14:52:00 i Allmänt,


Tjena alla kära fotbollsfans!

Idag är sista omgången av Premier League. Wow, den här säsongen gick fort. Kändes som det var igår jag satt och kolla på Chelsea- Hull en solig augustidag.
Så vad ska jag bjuda er på idag? Jo, en klassisk tippning av alla matcher i sista omgången. So let's do this!
Liverpool vs Newcastle
3-0
Såklart börjar vi med en av de viktigaste matcherna för ídag. Liverpool måste vinna och hoppas på att City på något sätt förlorar sin match. De möter ett formsvagt Newcastle, så något annat än en storseger skulle förvåna mig.
Man City- West Ham
3-1
Den andra drabbningen om ligatitel. City är i bra slag och borde inte tappa poäng. Vi vet ju också att ett kryss räcker för de ljusblå. Men som alltid kan vad som helst hända, får West Ham ett tidigt mål kan detta bli något annat än vad folk tror. Men jag tror som folk.
Cardiff- Chelsea
0-2

En ganska avslagen match. Ett redan nedflyttat Cardiff mot ett tredje placerat Chelsea. Jag som Chelsea supporter vill ju se många mål men det är tveksamt.
Southampton- Man U
1-1
Två lag utan någon större motivation. Southamton vill säkert avsluta säsong fint inför sina fans medan United bara vill spela av matchen. Två skitmål är det ända som händer.
Norwich- Arsenal
1-4
Tyvärr Norwich ni har ingen chans idag. Ett Arsenal med en säkrad Champions League- plats vill nog visa sina offensiva krafter. Vi vet också sedan tidigare att Norwich är utslagna men jag hoppas ändå på en glöd hos hemmalaget.
West Bromwich- Stoke
2-2
Två lag på säker mark. West Bromwich kan äntligen andas ut från degraderings hotet. Jag ser en rolig match framför mig med en speciell österrikare vid namn Marko Arnautovic i målprotokollet.
Fulham- Crystal Palace
2-1
Nedflyttade Fulham mot ett ganska formstarkt Palace. Ur svensk synpunkt hoppas man ju på att Felix Magath testar Kacaniclic och Tankovic men de sister nog på läktaren igen. Fansen får ändå något att hurra över, då jag tror Fulham vinner efter en jämn match.
Hull – Everton
1-0
Två lag som gjort förvånadsvärt bra sägonger utifrån sin egen situation. Hull har fokus på FA- cup finalen och vill nog spela ihop en elva. Everton har dalat i form på sistone och verkar slutkörda. Min magkänsla säger Hull.
Tottenham- Aston Villa
2-1
Sist men inte minst ut idag är denna match. Tottenham kommer sluta sexa och får Europa League-spel hur än dagens match slutar. Det är man nog ändå ganska nöjd över. Aston Villa har haft det svårt efter skadan på den belgiske stjänan Cristian Benteke. En seger för the Hotspurs blir mitt sista tipp för dagen.

Så då var det klart. Puh, då kan jag andas ut.
Hoppas ni gillade detta inlägg! Framöver kommer det flesta texterna handla om VM. Lagutagningarna ( mina åsikter), mina tipp för vinnare och annat angående händelserna i Brasilien.
See ya!
Hannes

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela